Fit Seven Eleven
Objavio admin, 15.12.2014.

06_listdate

Web aplikacija „FitSevenEleven“ još je jedan u nizu radova koje potpisuje Damir Šerfezi. Namijenjena je trenerima 10-tak istoimenih fitness centara koji se nalaze u okolici Frankfurta i služi za praćenje vremena trajanja pojedinog treninga, te upravljanje treninzima i korisnicima.

Otvaranjem aplikacije pojavljuje se login stranica u koju trener unosi svoje korisničko ime i lozinku. Nakon prijave može izabrati fitness centar, vrstu treninga i broj polaznika specifičnog treninga. Klikom na tipku „start“ pokreće se brojač koji mjeri proteklo vrijeme treninga, krenuvši od nule. Klikom na tipku „stop“ podaci se spremaju u bazu.

Administrator ima više ovlasti od trenera i može manipulirati spremljenim podacima. Nakon prijave, administratoru se prikazuje izbornik s početnom stranicom za mjerenje vremena, stranicom za uređivanje korisnika, na kojoj se izlistavaju svi korisnici spremljeni u bazi, te se nude opcije promjene korisničkih podataka ili potpuno brisanje korisnika. Na stranici za dodavanje korisnika moguće je dodati korisnike u bazu preko forme, pri čemu se izvršava nekoliko provjera unosa (poput nepravilnog unosa podataka ili već registriranog korisničkog imena). I posljednja, stranica za izlistanje treninga na kojoj se nalazi forma za određivanje fitness centra, trenera i raspona datuma, te se ovisno o odabiru izlistavaju sve informacije o treningu (ime trenera, vrsta treninga, datum i trajanje).

Korištene tehnologije za izradu web aplikacije su HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery i PHP. Web aplikacija je prilagođena svim veličinama ekrana, zahvaljujući korištenju besplatnog front-end okvira „Foundation“ za izradu responzivnog dizajna.

Autor web aplikacije: Damir Šerfezi

01_login

08_userview03_count 04_users 05_newuser 06_listdate