Koja je poveznica između Gauss Informatike i Akceleratorskog poduzetničkog kampa?
Objavio admin, 09.03.2015.

Doggy-Walk

U Osijeku je održan drugi Akceleratorski poduzetnički kamp. Tijekom četiri dana predavanja, okruglih stolova, mentoriranja i predstavljanja timova, njih deset ušlo je u program akceleratora Frank Ventures, uz investiciju od 60.000 kuna.

Prije nego što su ušli u akceleratorski program, bilo je potrebno proći četverodnevni kamp, a jedan od projekata koji su sudjelovali na kampu bio je i Meet My Dog. Nakon pomnog odlučivanja, žiri je izabrao najbolje timove koji ulaze u akceleratorski program. U Top 7 ulaz u program osigurao je i tim Meet My Dog.
Njima se pridružuje i tim Pippion (Ivan Jurlina i Dario Trbović) koji je sudjelovao na prvom akceleratorskom kampu u Osijeku, u studenom 2014.

Meet My Dog je aplikacija koja omogućuje lakšu komunikaciju između vlasnika pasa u velikim gradovima. Matija Mihalj (bivši polaznik naše edukacije), Matija Kovačević i Juraj Ivanković kreirali su platformu koja pomaže vlasnicima pasa u socijalizaciji njihovih ljubimaca, te omogućuje geolokacijski pronalazak drugih vlasnika i potencijalnih šetača pasa.

Još jednom smo dokazali da je edukacija u Gauss Informatici pravo mjesto za sve koji žele svoje ideje pretočiti u stvarnost!