KUD Hrvatska Čitaonica
Objavio admin, 20.11.2014.

kud

Stranica kulturno-umjetničkog društva jedan je od samostalnih projekata Damira Šerfezija, trenutnog polaznika web-development edukacije.

Primjetivši da KUD Hrvatska Čitaonica ima Facebook grupu pomoću koje komunicira, dijele slike i druge sadržaje, odlučio je napraviti stranicu koja će izgledati ljepše i praktičnije, a imati slične funkcionalnosti i namjenu.

Stranica je zamišljena kao aplikacija za objavu članaka, upload slika s nastupa, komentiranje, dogovaranje na forumu i upravljanje registriranim članovima. Neregistrirani korisnici mogu vidjeti samo početnu stranicu s člancima, dok registrirani korisnici imaju pristup forumu. Administrator može upravljati korisnicima, te dodavati i uređivati članke, dok urednik ima samo zadnje dvije privilegije.

Projekt je u fazi izrade i različitih promjena i poboljšanja usporedno s predavanjima na edukaciji i novo stečenim znanjima. Kada nauči raditi u WordPressu, Damir planira ugraditi i neke gotove plugin-e u svoju web aplikaciju, a svim spomenutim funkcionalostima dodati još i „lajkanje“ objava na forumu i reply na određeni post.

Autor web stranice: Damir Šerfezi

0 12