O školi

Gauss Informatika je škola koja pruža jedinstvenu informatičku edukaciju s naglaskom na Web, Android i iPhone Development. Škola je započela s radom početkom 2012. godine i do sada je edukaciju prošlo preko 50 polaznika. Programi obrazovanja odvijaju se u malim grupama s maksimalno 6 polaznika. Prvi i glavni cilj škole je pružiti kvalitetu i individualni pristup svakom polazniku.
 
Skup znanja i rada na živim projektima koji nudimo, čini jedinstven koncept koji nam pruža spoj naše dvije poslovne jedinice, a to su škola informatike i tvrtka za development.

S EDUKACIJE
NA POSAO

Svjesni smo da je gotovo nemoguće formalnim ili neformalnim obrazovanjem stvoriti „gotov proizvod“, odnosno polazniku u nekom vremenskom razdoblju pružiti apsolutno sva znanja koja treba, kako bi bio spreman za početak rada. Učenja i prakse nikad dovoljno, stoga nastojimo našim polaznicima (ukoliko je potrebno) pružiti podršku u vidu znanja i nakon završetka edukacije.
 

Dosadašnje iskustvo pokazuje da polaznici koji aktivno uče za vrijeme edukacije, po završetku iste budu spremni za junior pozicije, a uz mentorstvo senior programera vrlo brzo i više od toga.

 

INICIJATIVA
I SURADNJA

BIOS

Poduzetnički inkubator BIOS je institucija s kojom također imamo prijateljski odnos i s kojom planiramo nastavak aktivnosti i tijekom 2015. godine. BIOS također priprema projekt za uključenost žena u tehnička zanimanja, tako da ćemo usko surađivati u vidu nekih budućih radionica.

OSC

Osijek Software City je inicijativa osječkih tvrtki koju višestruko podržavamo jer se poklapa s nekim našim ciljevima, a to je širenje popularnosti IT zanimanja u Osijeku i okolici.

HGK

Obzirom na naš svjež i inovativan pristup edukaciji, surađujemo sa Gospodarskom komorom Osijek koja nam pruža potporu u vidu prostora i infrastrukture za besplatne radionice koje održavamo jednom mjesečno.

BLOG

Pippion featured image
20.03.2015.

Predstavljamo vam Pippion tim!

Razgovarali smo s dečkima iz Pippion tima, Dario Trbović, Ivan Jurlina i Mario Hribar , pobjednicima 1....
Rast IT sektora
18.03.2015.

IT SEKTOR U BROJKAMA

Za potrebe projekta na kojem trenutno radim, a koji opravdanost nalazi u potencijalu IT sektora kao važne gospodarske...

E-LEARNING

gledajuci
KOMERCIJALNI I BESPLATNI VIDEO TUTORIALI Gauss Informatika je za sada dostupna osječanima i zagrepčanima, ali za sve ostale koji nisu u mogućnosti pohađati naše edukacije, seminare i radionice, ...
Više>

Copyright by Gauss Informatika, designed by Gauss Development