GAME DEVELOPMENT

Program za Game Developere je intenzivan, višemjesečni koncept edukacije koja je jedinstvena i pruža priliku učenja i rada u okruženju Odjela za razvoj igara brzorastuće IT tvrtke.

Više>

ANDROID DEVELOPMENT

Ovaj program pruža ti sve potrebno kako bi savladao izradu aplikacija za Android platformu. Od koncepta, dizajna do izvedbe finalne aplikacije koju ćeš samostalno naučiti izraditi po završetku programa.

Više>

IPHONE DEVELOPMENT

Program obrazovanja namijenjen je polaznicima koji žele raditi na pozicijama razvoja iOs aplikacija. Složenost ovog programa uvjetuje naglasak na samostalnom radu van nastave.

Više>

WEB DEVELOPMENT

Edukacija za Web Development služi prepoznavanju talenata za Web tehnologije, koje pri završetku općenitog dijela programa dijelimo i nastavljamo usavršavati u Front-End i Back-End dijelu.

Više>

TEORIJA +
PRAKTIČNI RAD

Svi programi obrazovanja koje nudimo funkcioniraju po principu teorija + praktični rad, što nas razlikuje od drugih škola informatike. Predavači su programeri s dugogodišnjim iskustvom, koji polaznicima pružaju stalnu podršku za vrijeme i nakon završetka edukacije. Želimo stvoriti centar znanja koji će popuniti praznine u obrazovnom sustavu koji, osim što ne pruža adekvatna teorijska znanja, ne nudi niti praktičan rad koji je neizostavan dio svake naše edukacije.

KONCEPT
OBRAZOVANJA

Naši polaznici su u sklopu Web Development edukacije do sada radili na web stranicama, sportskoj društvenoj mreži i sustavu za optimizaciju poljoprivredne proizvodnje.
Polaznici edukacije mobilnih tehnologija uz mentorstvo predavača izrađuju mobilne aplikacije.

Najveću korist naših edukacija ostvare polaznici koji aktivno razmišljaju o tehnologijama, kontaktiraju predavača za sva pitanja i trude se maksimalno iskoristiti programere koji im stoje na raspolaganju. Neke od polaznika koji su pokazali potencijal i želju postati vrhunskim programerima smo i zaposlili u Gauss Developmentu, poslovnoj jedinici tvrtke koja se bavi izradom web i mobilnih rješenja.

POSLOVNO
SAVJETOVANJE

U sklopu tvrtke djeluju dvije usko povezane jedinice, škola informatike i tvrtka za razvojna rješenja, što čini idealnu podlogu za poslovno savjetovanje za fizičke i pravne osobe.Analizom vašeg poslovanja, uz naše znanje i iskustvo, pronaći ćemo najbolje rješenje za vas i pomoći vam savladati nove tehnologije.

  • Poboljšanje postojeće web stranice (CMS-a) ili kako jednostavno izraditi novu web stranicu)
  • Postavljanje i uređivanje web trgovine ili sustava – WordPress ili Magento platforma
  • Optimiziranje poslovanja pomoću korištenja gotovih web rješenja (ili kreiranja vlastitih)
  • Izradu mobilnih aplikacija

BLOG

Pippion featured image
20.03.2015.

Predstavljamo vam Pippion tim!

Razgovarali smo s dečkima iz Pippion tima, Dario Trbović, Ivan Jurlina i Mario Hribar , pobjednicima 1....
Rast IT sektora
18.03.2015.

IT SEKTOR U BROJKAMA

Za potrebe projekta na kojem trenutno radim, a koji opravdanost nalazi u potencijalu IT sektora kao važne gospodarske...

E-LEARNING

gledajuci
KOMERCIJALNI I BESPLATNI VIDEO TUTORIALI Gauss Informatika je za sada dostupna osječanima i zagrepčanima, ali za sve ostale koji nisu u mogućnosti pohađati naše edukacije, seminare i radionice, ...
Više>

Copyright by Gauss Informatika, designed by Gauss Development