web-icon-white

GAME DEVELOPMENT

Program Game Development ti nudi vrijedno znanje i iskustvo za izradu računalnih i mobilnih igara. Industrija igara strelovito napreduje, stoga iskoristi priliku savladati ovaj program, upoznaj vrhunske programere i provedi vrijeme u okružju brzorastuće IT tvrtke.

Želiš raditi mobilne i računalne igre?

Program Game Development ti nudi sve što trebaš, znanje, tehnike, iskustvo i podršku Game Developera i stvarne projekte na kojima možeš izoštriti svoje vještine!

Ako želiš naučiti stvarati igre, naš novi program je baš to što ti treba. Kombinacijom predavanja i praktičnog rada savladati ćeš sve potrebno kako bi nakon završetka programa rezultat bila samostalnost za izradu tvoje prve igre. Da, cijele igre, od početka do kraja.

Koncept edukacije

preuzmiProgram Game Development će predavati dva iskusna Game Developera iz naših redova, uz teorijski okvir potreban za upoznavanje i savladavanje tehnologija, programa, priprema grafika za igre, ma sve što trebaš kako bi praktični rad išao glatko. Ovaj program obuhvaća učenje izrade 2D igara, te će poslužiti kao podloga idućem programu, naprednoj izradi 3D igara.

Vježbe i zadaće su sastavni dio edukacije, od tebe očekujemo aktivno sudjelovanje u nastavi i samostalan rad kod kuće. Program je zahtjevan stoga očekujemo da daš sve od sebe kako bi mogao/la pratiti predavanja i rasturiti sve vježbe koje dobiješ od predavača.

Inkubacija je dio programa koji je najvažniji dio samog programa. Svaki dan u razdoblju od 07:00 do 17:00 sati možeš doći učiti i raditi u naš ured gdje ti na raspolaganju stoji više od 40 programera, tri dizajnera, ekipa za menadžment i marketing. Game Developeri vode tvoj program, ali ti cijeli Gauss Development tim (u dogovorenim vremenskim periodima) stoji na raspolaganju za pomoć i podršku.

Ako prvi put čuješ za Gauss Development, evo detalja koje trebaš znati. Tvrtka smo za dizajn i razvoj softverskih rješenja, zapošljavamo 56 stručnjaka u Osijeku i radimo za domaće i strano tržište. Volimo otkrivati i usmjeravati talente koje kasnije zaposlimo u naš tim ili preporučimo drugim tvrtkama, stoga kroz Gauss Academy održavamo intenzivne programe edukacije za Web i Mobilne tehnologije, a sada i Game Development. Vidi više o nama ovdje.

Program nema fiksnu satnicu, predviđeno je učenje uz rad od nekoliko mjeseci, možda i manje, ovisi o potencijalu i napretku koji ostvare polaznici. U svakom slučaju, programe od 40, 60, 90 sati zaboravi. Naši programi traju duže jer te pripremaju za posao, bez brzanja ili gubitka vremena na beskorisne stvari. Plan i okvir edukacije ćeš dobiti pri razgovoru s našom ekipom.

Predznanje

Iskustvo u selekciji kandidata pokazalo je da se ponekad osobe bez određenog predznanja brže razviju i ostvare bolji napredak nego osobe s određenim znanjima. Iskustvo u Javi i izradi jednostavnih igara je poželjno, no nije uvjet. Nemoj odustati od prijave ako nemaš iskustvo, ovo je prilika da stekneš znanje i iskustvo koje trebaš. Ako imaš neko iskustvo, a želiš preokrenuti svoju karijeru, javi se.  Broj mjesta je ograničen, radimo u malim grupama od 4-6 polaznika.

Informacije i upisi – Ivan 098 904 0151 ili mail ivan@gauss.hr

BLOG

Pippion featured image
20.03.2015.

Predstavljamo vam Pippion tim!

Razgovarali smo s dečkima iz Pippion tima, Dario Trbović, Ivan Jurlina i Mario Hribar , pobjednicima 1....
Rast IT sektora
18.03.2015.

IT SEKTOR U BROJKAMA

Za potrebe projekta na kojem trenutno radim, a koji opravdanost nalazi u potencijalu IT sektora kao važne gospodarske...

E-LEARNING

gledajuci
KOMERCIJALNI I BESPLATNI VIDEO TUTORIALI Gauss Informatika je za sada dostupna osječanima i zagrepčanima, ali za sve ostale koji nisu u mogućnosti pohađati naše edukacije, seminare i radionice, ...
Više>