Untitled

Rent And Drive

Svrha web aplikacije RentAndDrive je olakšati organizaciju i rad zaposlenicima rent a car shopa, te pružiti bolje iskustvo rezerviranja vozila korisnicima usluge.


Nastavi čitati >

06_listdate

Fit Seven Eleven

Web aplikacija „FitSevenEleven“ još je jedan u nizu radova koje potpisuje Damir Šerfezi. Namijenjena je trenerima 10-tak istoimenih fitness centara koji se nalaze u okolici Frankfurta i služi za praćenje vremena trajanja pojedinog treninga, te upravljanje treninzima i korisnicima.


Nastavi čitati >

kud

KUD Hrvatska Čitaonica

Stranica kulturno-umjetničkog društva jedan je od samostalnih projekata Damira Šerfezija, trenutnog polaznika web-development edukacije.
Nastavi čitati >

pippion

Pippion

Pippion je online servis za golubare, pomoću kojeg svi zaljubljenici mogu pratiti vrijeme izlegnuća svojih golubova, njihovo obiteljsko stablo, fizičke značajke, postignuća na natjecanjima i tomu slično.


Nastavi čitati >

rentacari

RENT A CAR

Još jedan zanimljiv uradak polaznika edukacije web developmenta. Imali su zadatak napraviti web stranicu “Rent a car”, koja izlistava iz baze podataka sva vozila koja su slobodna u vrijeme kada korisnik želi unajmiti vozilo.

Nastavi čitati >

covjece

Čovječe, ne ljuti se!

Jedan od radova polaznika Android edukacije je i igra “Čovječe, ne ljuti se!”. Igra se sastoji od jednog početnog ekrana na kojem je gumb “Start”. Nakon starta, igra započinje. Igra je napravljena za dva igrača na istom mobitelu.

Nastavi čitati >

BLOG

Pippion featured image
20.03.2015.

Predstavljamo vam Pippion tim!

Razgovarali smo s dečkima iz Pippion tima, Dario Trbović, Ivan Jurlina i Mario Hribar , pobjednicima 1....
Rast IT sektora
18.03.2015.

IT SEKTOR U BROJKAMA

Za potrebe projekta na kojem trenutno radim, a koji opravdanost nalazi u potencijalu IT sektora kao važne gospodarske...

E-LEARNING

gledajuci
KOMERCIJALNI I BESPLATNI VIDEO TUTORIALI Gauss Informatika je za sada dostupna osječanima i zagrepčanima, ali za sve ostale koji nisu u mogućnosti pohađati naše edukacije, seminare i radionice, ...
Više>

Copyright by Gauss Informatika, designed by Gauss Development